Een groothandel in kunstkransen voor bedrijven

De Top Art groothandel in Dongen, ten Noordwesten van Tilburg, biedt een ruim assortiment kunstkransen aan voor bedrijven. Bloemenkransen brengen snel en makkelijk een unieke sfeer in huis. De kunstkransen uit onze groothandel hebben verschillende thema’s waardoor ze geschikt zijn voor elk seizoen en elke gelegenheid. Zo bieden wij lentekransen, winterkransen, kerstkransen en bruidskransen aan, maar er is nog veel meer mogelijk.

Het gemak van kunstkransen uit onze groothandel

Kunstkransen van echte bloemen maken de sfeer op een eenvoudige manier compleet, maar vergaan helaas ook weer snel. Maak daarom de keuze voor een kunstkrans. Deze bloemstukken gaan jaren mee en kunnen daarom keer op keer hergebruikt worden. Onze kunstkransen zijn altijd gemaakt van topkwaliteit zijden bloemen. Als u liever zelf creatief bezig bent, kunt u een van onze eenvoudigere kransen proberen. Kies dan uit ons assortiment kunstbloemen uit de groothandel de bloemen of decoratieve kunstbladeren die de perfecte sfeer voor uw onderneming en gelegenheid creëren. U kunt ook bij ons terecht wanneer u liever een kunstboeket gebruikt dan een van de kunstkransen uit onze groothandel.

Bestel voor uw bedrijf

Plaatst u uw bestelling vandaag voor 12:00 uur, dan zorgen we dat u de bloemenkransen morgen al in huis heeft. Onze groothandel met kunstkransen is gespecialiseerd in het leveren aan bedrijven en levert uitsluitend aan bedrijven met een fysieke vestiging. Maak daarom een account aan of log in om uw bedrijf te verifiëren en uw kunstbloemen online te bestellen. Als u nog vragen heeft, kunt u bellen naar 0162-370370 of een e-mail sturen naar [email protected].

* Excl. btw Excl. Verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »