Groothandel kunstboeketten

Bij Top Art zijn zowel kunst bladeren als kunsttaken uit de groothandel verkrijgbaar. Deze zijn prachtig op zichzelf, in bundels, maar ook uitstekend geschikt om een boeket kunstbloemen mee af te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. De collectie kunst bladeren en kunsttakken in onze groothandel is veel minder kwetsbaar dan echte planten en daardoor een duurzame investering voor uw bedrijf. Bovendien zijn onze artikelen zeer fair geprijsd.

Creatief met kunst bladeren uit de groothandel

Het grote voordeel van een kunstboeket uit onze groothandel ten opzichte van een echt boeket, is hoe duurzaam ze zijn. Kunstbloemen uit onze groothandel gaan jaren mee en hebben geen zonlicht of water nodig om er prachtig uit te zien. Top Art levert voor bedrijven in de vakhandel en weet dat er vaak geen tijd is voor de verzorging van planten, daarom bieden kunstboeketten een uitkomst. Onze boeketten zijn rijkelijk gevuld met zijdebloemen en kunnen daardoor ook gemakkelijk uit elkaar gehaald worden zodat u ze opnieuw kunt gebruiken. Vul uw boeket eventueel aan met kunstbladeren of decoratiebloemen om snel een nieuwe sfeer te creëren. Onze boeketten gaan lang mee en zijn zeer fair geprijsd waardoor ze een ideale investering vormen voor uw bedrijf.

Bestel gemakkelijk online met uw account

U bestelt uw kunstbloemen gemakkelijk online bij Top Art. Maak een account aan voor uw bedrijf en voeg alle gewenste kunstboeketten uit de groothandel toe. Wij werken uitsluitend met bedrijven in de vakhandel met een fysieke vestiging. Zelf zijn wij gevestigd in Dongen, vlakbij Tilburg. U kunt uw bestelling hier ophalen of deze thuis af laten leveren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft.

* Excl. btw Excl. Verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »