Groothandel in zijden bloemen

Groot assortiment
Vakhandel
Basic en trendy

Kunstbloemen & planten bestellen voor uw bedrijf?

Onze groothandel beschikt over een zeer uitgebreid assortiment zijde bloemen. Kunstbloemen worden ook wel zijden bloemen genoemd. Wij zijn dé leverancier voor zijden bloemen voor bloemisten. Top Art doet al tientallen jaren zaken in de vakhandel en weet daardoor precies waar uw bedrijf naar op zoek is. Zowel de gebruikelijke bloemsoorten als de meest originele aandachtstrekkers behoren tot ons assortiment. Onze groothandel in zijden bloemen is gevestigd in Dongen, vlak bij Tilburg en heeft ook voor uw bedrijf de perfecte zijde bloem.

Kunstbloemen & planten bestellen voor uw bedrijf?

Dé groothandel zijden bloemen voor bedrijven

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven met een fysieke vestiging, waardoor we tijd hebben om de zijdebloemen uit onze groothandel te vinden die aansluiten op uw wens. We zijn gespecialiseerd in de vakhandel en leverancier van zijde bloemen voor onder andere bloemisten en interieurstylisten. Onze groothandel beschikt over een breed assortiment zijden bloemen en bestaat uit ruim 900 artikelen. Ons assortiment kunstbloemen uit de groothandel is overzichtelijk opgedeeld in categorieën. Houd onze website in de gaten, want we krijgen regelmatig nieuwe producten binnen.

Geselecteerd aanbod
select-aanbod-1
Kunstbloemen
select-aanbod-2
Kunstplanten
select-aanbod-3
Blad - en Bessentakken

Het gemak van zijde bloemen uit onze online groothandel

Het voordeel van het aanschaffen van zijde bloemen bij de online decoratie bloemen groothandel is dat u niet eens de deur uit hoeft om bloemen te kopen. Bedrijven en bloemisten hebben het vaak te druk om uitgebreid te gaan winkelen, daarom bieden zijde bloemen een uitkomst. Daarbij hoeven zijde bloemen niet in een perfect klimaat met een uitgemeten hoeveelheid zonlicht te staan. De zijde bloemen uit onze online groothandel zijn van de beste kwaliteit en zijn zelfs bestand tegen langdurige blootstelling aan zonlicht. U kunt ze zowel binnen als buiten gebruiken en hoeft ze zelfs geen water te geven. Dit bespaart u veel tijd en moeite.

De duurzaamheid van zijdebloemen

Wij zijn uw leverancier voor duurzame zijde bloemen. Kunstbloemen en kunstbladeren kunnen jaren mee gaan en blijven zelfs tientallen jaren mooi als ze niet constant in de zon staan. U hoeft niet langer elke week een boeket weg te gooien als u investeert in een set zijde bloemen uit onze groothandel. Hiermee bespaart u veel tijd, want u hoeft niet elke week naar de winkel. Bovendien spaart u flink wat geld uit wanneer u duurzame zijde bloemen aanschaft uit onze online groothandel.

Diversiteit van zijdebloemen

De kunstbloemen uit onze groothandel in zijdebloemen zijn ook nog eens veelzijdig inzetbaar. Wanneer u bijvoorbeeld een kunstboeket aanschaft, kunt u dit gemakkelijk later weer splitsen en de losse bloemen opnieuw gebruiken. U kunt ook een nieuw boeket maken door een paar kunstbladeren te bestellen en deze tussen de bloemen te voegen voor een heel nieuw effect. Onze zijde bloemen zijn ook goed in te zetten als decoratiestuk voor bijvoorbeeld bloemisten. De bloemen hebben geen water nodig en kunnen daardoor op elke gewenste plaats geïnstalleerd worden.

Log in en bestel uw favoriete zijde bloemen

Kortom, wij zijn úw leverancier voor veelzijdige zijde bloemen van premium kwaliteit. Log in met uw account of maak een account om vandaag nog uw favoriete artikelen te bestellen. U kunt de artikelen ophalen bij onze vestiging of laten bezorgen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 0162-370370  en via e-mail: [email protected].

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »