Betaalvoorwaarden

Betalen via iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Betalen middels een overschrijving
U kunt het totaalbedrag overschrijven op rekening NL67RABO011934133 t.n.v. Top Art International te Dongen. Na ontvangst van uw betaling zullen wij onmiddellijk overgaan tot het verwerken van uw bestelling.

Betalen met PayPal
Met PayPal kunt u veilig en snel online betalen of betalingen ontvangen via uw eigen bankrekening of creditcard. Bij een betaling via PayPal komen verzendbare producten in aanmerking voor PayPal-Kopersbescherming en is de koper beschermd wanneer bijvoorbeeld het product niet wordt ontvangen.

U ziet het PayPal-logo op onze site staan, dan kunt u met PayPal afrekenen. U kunt ons ook vragen een verzoek te sturen om met PayPal af te rekenen. Wij sturen u dan een betaalverzoek, met het juiste bedrag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »