Kunst bloemenwanden

Voor de aankleding van een bruiloft, modeshow of een indrukwekkende entree: kunst bloemenwanden worden steeds vaker op de meest creatieve manieren ingezet. Creëer een zee van bloemen met onze bloemenwanden als de perfecte achterwand om voor te poseren. Het resultaat maakt gegarandeerd indruk op elk feest of evenement. De bloemenwanden zijn gemakkelijk op te hangen en aan elkaar te bevestigen door eenvoudig kliksysteem. Ideaal voor uw eigen creaties!

Kunst bloemenwanden voor elke gelegenheid

Een kunst bloemenwand is een ideale attractie op een bedrijfsevenement of als vast decoratiestuk in uw bedrijfspand. Het trekt gegarandeerd de aandacht van een breed publiek en nodigt klanten en bezoekers uit ervoor te poseren. Dit is altijd gunstig, want met digitaal geplaatste foto’s krijgt uw vakhandel aandacht en potentiële nieuwe klanten. Bij Top Art vindt u een ruim assortiment aan kunstbloemen in de groothandel waaronder onze kunst bloemenwanden. Maak de sfeer eventueel verder compleet door naast bloemenwanden ook kleurrijke kunstkransen op te hangen. Als u de bloemenwanden eerst in het echt wilt komen bekijken, raden we u aan een afspraak te maken bij onze showroom in Dongen, vlak bij Tilburg.

Log in en bestel vandaag nog uw kunst bloemenwanden

Bij Top Art bestelt u gemakkelijk uw kunstbloemen online. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijven binnen de vakhandel en denken dus graag met u mee over de mogelijkheden. Als u vragen heeft of advies nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel gerust naar 0162-370370 of stuur een e-mail naar [email protected].

* Excl. btw Excl. Verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »